prodcutny

Jas operasi SMS / jas isolasi

Jas operasi SMS / jas isolasi

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Lawon pakean bedah tiasa dianggo tina lawon komposit SMS anu énggal sareng teu raoseun. Bahanna ngagaduhan ciri kakuatan tinggi, kinerja filtrasi anu saé, henteu napel, perméabilitas hawa unidirectional sareng anti perméabilitas. Salila dioperasikeun, éta sacara efektif tiasa ngahalangan serangan getih, virus sareng baktéri.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami