prodcutny

Tutup Sapatu

  • Disposable dust-proof shoe cover

    Tutup sapatu debu-buktina tiasa dianggo

    Bahan: lawon non anyaman Ukuran: 15x40cm (disesuaikan) prosés: ngaput atanapi prosés panyegelan panas ultrasonik Umur rak: 2 taun Produktivitas: jaga lantai jero bersih sareng sanitasi Lingkup aplikasi: industri pangan, industri perlindungan lingkungan, bengkel pemurnian, hotél, hotél, jsb Warna: Biru Panyimpenan: garing, lampu katutup sareng panyimpenan buktina panas bubuka produk Éta didamel tina kulit ramah non-anyaman polipropilén, anu parantos diuji pikeun zat bahaya. Éta didamel tina la ...
  • Medical Solation Shoe Cover

    Cover sapatu Solation Médis

    Panutup kaki pelindung tekanan, dianggo pikeun panangtayungan, cocog pikeun bandara, stasiun karéta, stasiun karéta gancang, stasiun bawah tanah, klinik, pabrik, jsb