prodcutny

Pakean Pelindung

  • disposable protective clothing, non sterile

    pakean pelindung disposable, non steril

    Modél: kapotong sapotong tanpa panutup sapatu Spesifikasi: s, m, l, XL, XXL, XXXL Paké obyék: Éta dianggo ku staf médis di lembaga médis pikeun nyegah panularan virus ti pasién ka staf médis kalayan hawa atanapi cair. Kinerja produk sareng komposisi struktur: Produk ieu utamina diwangun ku hooded top, calana panjang, strip karét sareng logo kerah deui. Utamana didamel tina lawon serat poliétilén kapadetan tinggi, anu didamel tina struktur Hooded sapotong sareng disegel ku karét ...