prodcutny

Produk

  • Disposable medical cap

    Tutup médis anu tiasa dianggo

    Bahan: polipropilén, lawon non-anyaman Umur rak: 2 taun Khasiat produk: panggunaan pelindung di lembaga médis Warna: biru, bubuka produk bodas Éta didamel tina kulit ramah non-anyaman polipropilén, anu parantos diuji pikeun zat bahaya. Éta tina karét latex gratis kalayan desain agrégasi tinggi. Sadaya bahan diuji pikeun mastikeun yén kualitas sareng hukum kinerja anu luhur langkung saé tibatan sarat pangaturan. Ukuran ieu nyegah rupa-rupa réaksi alérgi ...
  • Disposable dust-proof shoe cover

    Tutup sapatu debu-buktina tiasa dianggo

    Bahan: lawon non anyaman Ukuran: 15x40cm (disesuaikan) prosés: ngaput atanapi prosés panyegelan panas ultrasonik Umur rak: 2 taun Produktivitas: jaga lantai jero bersih sareng sanitasi Lingkup aplikasi: industri pangan, industri perlindungan lingkungan, bengkel pemurnian, hotél, hotél, jsb Warna: Biru Panyimpenan: garing, lampu katutup sareng panyimpenan buktina panas bubuka produk Éta didamel tina kulit ramah non-anyaman polipropilén, anu parantos diuji pikeun zat bahaya. Éta didamel tina la ...
  • disposable protective clothing, non sterile

    pakean pelindung disposable, non steril

    Modél: kapotong sapotong tanpa panutup sapatu Spesifikasi: s, m, l, XL, XXL, XXXL Paké obyék: Éta dianggo ku staf médis di lembaga médis pikeun nyegah panularan virus ti pasién ka staf médis kalayan hawa atanapi cair. Kinerja produk sareng komposisi struktur: Produk ieu utamina diwangun ku hooded top, calana panjang, strip karét sareng logo kerah deui. Utamana didamel tina lawon serat poliétilén kapadetan tinggi, anu didamel tina struktur Hooded sapotong sareng disegel ku karét ...
  • Disposable non woven surgical clothes

    Pakéan bedah non anyaman

    Bahan: lawon non anyaman Spesifikasi: 30g-65g Style: pondok sareng baju calana panjang Prosés: ngaput atanapi prosés panyegelan panas ultrasonik Umur rak: 2 taun Produktivitas: panggunaan pelindung di lembaga médis Lingkup aplikasi: rumah sakit, kageulisan, pencegahan wabah, pamariksaan kualitas , industri kimia, jsb Warna: biru, koneng, bodas, jsb Panyimpenan: garing, lampu tutup sareng panyimpenan buktina panas bubuka produk Éta didamel tina kulit ramah non-anyaman polipropilén, anu parantos diuji pikeun ...
  • Disposable isolation clothing

    Pakean papisah

    Bahan: lawon non anyaman Spesifikasina: 30g-65g Gaya: tutup panutup Prosés: ngaput atanapi prosés panyegelan panas ultrasonik Umur rak: 2 taun Khasiat Produk: panggunaan pelindung di lembaga médis Lingkup aplikasi: rumah sakit, kageulisan, pencegahan wabah, pamariksaan kualitas, kimia industri, jsb Warna: biru, konéng, bodas, jsb Panyimpenan: garing, lampu katutup sareng panerapan panyimpenan panas pangenalan Produk Éta didamel tina kulit ramah non-anyaman polipropilén, anu parantos diuji pikeun cilaka ...
  • KN95 Mask (Non medical)

    KN95 Topeng (Non médis)

    Spésifikasi: 15.5 * 10.5cm Standar eksekutif: GB 2626-2006 Pamariksaan: uji mumpuni: Prestasi Produk anu mumpuni: PFE ≥ 95%, ngahontal tingkat kn95. Kinerja produk: PFE≥95%, ngahontal tingkat KN95. Bahan baku: lawon non anyaman 54%, lawon lebur 24,5%, katun hawa panas 21.5% Bahan Baku: 54% lawon non anyaman 24.5% lebur ditiup 21,5% katun hawa. Validitas: 2 taun performa Produk: Produk ieu didamel tina lawon non-anyaman PP, lebur lawon ditiup, klip irung, sabuk gantung sareng sajabina. Thro ...
  • Printed Mask (Non medical)

    Masker Dicetak (Non médis)

    Bahan baku: katun 100% Kinerja produk: Kanggo topeng ukuran lawon non-médis-ukuran dewasa Spesifikasina: 5 3/4 ″ L x 3 1/8 ″ H. Inpormasi Tambahan: Adjustable, elastis over-the-ceuli straps Dirancang per rekomendasi CDC ngeunaan topeng kelas non-médis. Kelir Anu sayogi: Kinerja Produk anu tiasa disesuaikan: Dianggo deui, dianggo-pribadi, kelas non-médis, topéng pameunteu lawon kontur. Ditawarkeun dina warna anu pikaresepeun, masker raray katun anu tiasa dianggo deui ieu kanggo panggunaan Non-Médis. Ngamangpaatkeun ...
  • Disposable Medical Face Mask

    Pakai Topeng Médis Pakai

    Ukuran Produk: 17.5cm x 9.5cm Uji: Kinerja Produk anu mumpuni: BFE≥95% Bahan Baku: Lapisan jero sareng luar nyaéta lawon Non-Woven, sareng lapisan tengahna nyaéta Melt-Blown Non anyaman. Patuh sareng standar EN14683 (Jenis 1) sareng Validitas FDA: 2 taun Larapna: Topéng dirancang pikeun caket kana jambatan irung sareng nutupan gado pikeun ningkatkeun panyalindungan. Topéng diwangun ku 3 lapisan ipis serat anu ngamungkinkeun ngambekan normal. Topéng bedah dimaksudkeun pikeun ngabantosan leupaskeun partikel ageung ...
  • Printed dust mask
  • SMS operating suit / isolation suit

    Jas operasi SMS / jas isolasi

    Lawon pakean bedah tiasa dianggo tina lawon komposit SMS anu énggal sareng teu raoseun. Bahanna ngagaduhan ciri kakuatan tinggi, kinerja filtrasi anu saé, henteu napel, perméabilitas hawa unidirectional sareng anti perméabilitas. Salila dioperasikeun, éta sacara efektif tiasa ngahalangan serangan getih, virus sareng baktéri.
  • Medical Solation Shoe Cover

    Cover sapatu Solation Médis

    Panutup kaki pelindung tekanan, dianggo pikeun panangtayungan, cocog pikeun bandara, stasiun karéta, stasiun karéta gancang, stasiun bawah tanah, klinik, pabrik, jsb
  • Protective isolation shoe cover

    Panutup sapatu isolasi pelindung

    Panutup sapatu isolasi pelindung, dianggo pikeun panangtayungan, cocog pikeun bandara, stasiun karéta, stasiun karéta gancang, stasiun subway, klinik, pabrik, jst.
12 Teras> >> Halaman 1/2