prodcutny

Masker Dicetak (Non médis)

Masker Dicetak (Non médis)

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bahan baku: katun 100%

Kinerja produk: Kanggo topeng raray non-médis-grade ukuran dewasa

Spésifikasi: 5 3/4 ″ L x 3 1/8 ″ H.

Inpormasi Tambahan: Pita anu tiasa diatur, élastis liwat-ceuli

Dirancang per rékaman CDC ngeunaan topéng kelas non-médis.

Kelir Anu sayogi: Disaluyukeun

Kinerja produk:

Reusable, pamakean-pribadi, non-médis-grade, masker raray contoured masker. Ditawarkeun dina warna anu pikaresepeun, masker raray katun anu tiasa dianggo deui ieu kanggo panggunaan Non-Médis. Ngamangpaatkeun sababaraha pilihan sidik pikeun nyorot mérek anjeun. Ngariung sareng Ceuli Loop 95% Katun, 5% Spandex. Dianggo salaku panghalang tina lebu, haseup, sari jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami