prodcutny

Jas Operasi

  • Disposable non woven surgical clothes

    Pakéan bedah non anyaman

    Bahan: lawon non anyaman Spesifikasi: 30g-65g Style: pondok sareng baju calana panjang Prosés: ngaput atanapi prosés panyegelan panas ultrasonik Umur rak: 2 taun Produktivitas: panggunaan pelindung di lembaga médis Lingkup aplikasi: rumah sakit, kageulisan, pencegahan wabah, pamariksaan kualitas , industri kimia, jsb Warna: biru, koneng, bodas, jsb Panyimpenan: garing, lampu tutup sareng panyimpenan buktina panas bubuka produk Éta didamel tina kulit ramah non-anyaman polipropilén, anu parantos diuji pikeun ...