prodcutny

Naon ruang pasar kahareup lawon non-anyaman Cina?

1. Ruang pasar kahareup lawon non-anyaman ageung

Kalayan kamajuan ékonomi ékonomi Cina anu gancang sareng paningkatan pendapatan penduduk, paménta pikeun industri non-anyaman teu acan dileupaskeun sapinuhna. Salaku conto, pasar serbet saniter sareng popok orok lega pisan, kalayan paménta taunan ratusan rébu ton. Kalayan dibuka pasar budak kadua, paménta naék pisan. Perlakuan médis laun dikembangkeun, sareng populasi urang sepuh di Tiongkok sacara serius, henteu dianyam dianggo dina médis sareng kaséhatan ogé nunjukkeun trend pertumbuhan anu gancang. Dina industri sareng rékayasa, kaén anu digulung panas, kaén SMS, kaén bolong aliran hawa, bahan panyaring, kaén insulasi, geotextile sareng kaén médis anu seueur dianggo, sareng pasarna nuju berkembang.

Salaku tambahan, dina dua bidang bahan nyerep kasihatan sekali pakai sareng produk usap, tren ningkatkeun konsumsi pisan atra. Kalayan ngembangkeun ékonomi, jalma ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun fungsionalitas, kanyamanan sareng genah produk perawatan kaséhatan. Kain anu henteu ditenun kalayan sipat khusus langkung seueur dianggo dina bidang anu aya hubunganana, sareng kamekaran penjualan kaén anu henteu ditenun ogé langkung luhur dibanding tina kaén anu henteu ditenun. Di pikahareupeun, dina hal bahan nyerep anu tiasa dianggo sareng produk usap, pamutahiran téknologi tina lawon anu henteu ditenun (paningkatan kinerja, pangurangan beurat unit gram, sareng sajabana) masih janten tren utami.

2. Transformasi industri kana arah anu luhur nangtung, jero sareng lega

Téknologi Nonwovens ngalibatkeun mékanika cairan, rékayasa tékstil, élmu bahan tékstil, manufaktur mékanis, téknologi pangobatan cai sareng seueur disiplin téoritis sareng terapan anu sanés. Penetrasi antar disiplin sareng inovasi komposit tina sagala rupa disiplin nyababkeun ngembangkeun gancang Téknologi Nonwovens Internasional.

Téknologi non-anyaman Cina masih dina tahap ngenalkeun sareng néwak téknologi canggih internasional, anu ngajantenkeun téknologi sareng alat-alat anu sanés domestik tiasa teras-terasan ditingkatkeun dina kagancangan anu langkung luhur kalayan ngarujuk kana téknologi canggih internasional sareng alat-alatna. Ayeuna, panilitian domestik sareng pamekaran lawon non-anyaman utamina fokus kana pamekaran bahan baku énggal, alat produksi énggal, téknologi pagawean fungsional, téknologi komposit online sareng bidang sanés.

Boh ningkatna industri lawon non-anyaman sareng ningkatkeun kualitas produk diwanohkeun.


Pos waktos: Jan-04-2021