prodcutny

Warta

  • Kumaha ngabédakeun sareng nganggo papakéan isolasi sareng pakean pelindung médis

    Kumaha ngabédakeun papakéan isolasi tina papakéan pelindung médis sareng cara ngagunakeunana utamina ayana dina kanyataan yén papakéan pelindung médis langkung awét, tingkat perlindungan anu langkung luhur sareng kinerja panyalindungan anu langkung saé tibatan papakéan isolasi. Salaku tambahan pikeun nohonan anu nganggo réq ...
    Maca deui
  • Naon ruang pasar kahareup lawon non-anyaman Cina?

    1. Ruang pasar kahareup lawon non-anyaman ageung Sareng kamekaran gancang ékonomi China sareng paningkatan penghasilan penduduk, paménta pikeun industri non-anyaman teu acan dileupaskeun sapinuhna. Salaku conto, pasar serbet saniter sareng popok orok lega pisan, ku ...
    Maca deui
  • Industri non anyaman Cina jauh tina karakteristikna

    Non lawon non anyaman mangrupikeun jinis bahan panyalindungan lingkungan anu énggal, ogé katelah nonwovens, kalayan tahan lembab, napas, fleksibel, beurat enteng, henteu durukan, gampang terurai, henteu toksik sareng henteu ngairitasi, warna anu beunghar, harga murah, didaur ulang sareng ciri anu sanés. Éta mangrupikeun jinis non ...
    Maca deui