prodcutny

Cap médis

  • Disposable medical cap

    Tutup médis anu tiasa dianggo

    Bahan: polipropilén, lawon non-anyaman Umur rak: 2 taun Khasiat produk: panggunaan pelindung di lembaga médis Warna: biru, bubuka produk bodas Éta didamel tina kulit ramah non-anyaman polipropilén, anu parantos diuji pikeun zat bahaya. Éta tina karét latex gratis kalayan desain agrégasi tinggi. Sadaya bahan diuji pikeun mastikeun yén kualitas sareng hukum kinerja anu luhur langkung saé tibatan sarat pangaturan. Ukuran ieu nyegah rupa-rupa réaksi alérgi ...