prodcutny

Topéng

  • KN95 Mask (Non medical)

    KN95 Topeng (Non médis)

    Spésifikasi: 15.5 * 10.5cm Standar eksekutif: GB 2626-2006 Pamariksaan: uji mumpuni: Prestasi Produk anu mumpuni: PFE ≥ 95%, ngahontal tingkat kn95. Kinerja produk: PFE≥95%, ngahontal tingkat KN95. Bahan baku: lawon non anyaman 54%, lawon lebur 24,5%, katun hawa panas 21.5% Bahan Baku: 54% lawon non anyaman 24.5% lebur ditiup 21,5% katun hawa. Validitas: 2 taun performa Produk: Produk ieu didamel tina lawon non-anyaman PP, lebur lawon ditiup, klip irung, sabuk gantung sareng sajabina. Thro ...
  • Printed Mask (Non medical)

    Masker Dicetak (Non médis)

    Bahan baku: katun 100% Kinerja produk: Kanggo topeng ukuran lawon non-médis-ukuran dewasa Spesifikasina: 5 3/4 ″ L x 3 1/8 ″ H. Inpormasi Tambahan: Adjustable, elastis over-the-ceuli straps Dirancang per rekomendasi CDC ngeunaan topeng kelas non-médis. Kelir Anu sayogi: Kinerja Produk anu tiasa disesuaikan: Dianggo deui, dianggo-pribadi, kelas non-médis, topéng pameunteu lawon kontur. Ditawarkeun dina warna anu pikaresepeun, masker raray katun anu tiasa dianggo deui ieu kanggo panggunaan Non-Médis. Ngamangpaatkeun ...
  • Disposable Medical Face Mask

    Pakai Topeng Médis Pakai

    Ukuran Produk: 17.5cm x 9.5cm Uji: Kinerja Produk anu mumpuni: BFE≥95% Bahan Baku: Lapisan jero sareng luar nyaéta lawon Non-Woven, sareng lapisan tengahna nyaéta Melt-Blown Non anyaman. Patuh sareng standar EN14683 (Jenis 1) sareng Validitas FDA: 2 taun Larapna: Topéng dirancang pikeun caket kana jambatan irung sareng nutupan gado pikeun ningkatkeun panyalindungan. Topéng diwangun ku 3 lapisan ipis serat anu ngamungkinkeun ngambekan normal. Topéng bedah dimaksudkeun pikeun ngabantosan leupaskeun partikel ageung ...