prodcutny

KN95 Topeng (Non médis)

KN95 Topeng (Non médis)

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Spésifikasi: 15.5 * 10.5cm

Standar eksekutif: GB 2626-2006

Pamariksaan: mumpuni

Tés: Mumpuni

Kinerja produk: PFE ≥ 95%, ngahontal tingkat kn95.

Kinerja produk: PFE≥95%, ngahontal tingkat KN95.

Bahan baku: lawon non anyaman 54%, lawon lebur 24.5%, katun hawa panas 21.5%

Bahan Baku: 54% lawon non anyaman 24.5% ngalembereh ditiup katun hawa 21.5%.

Validitas: 2 taun

Kinerja produk:

Produk ieu didamel tina lawon non-anyaman PP, lawon ditiup lebur, klip irung, sabuk gantung sareng sajabina. Ngalangkungan topéng ngabentuk, mencét, motong ujung, las titik band ceuli, garis balok irung pas, bungkus, sterilisasi, analisa (EO sterilisasi), bungkus sareng prosés manufaktur anu sanés. Éta tiasa nyaring partikel dina hawa sareng meungpeuk titisan. Éta tiasa dianggo pikeun panangtayungan dasar.

v hrt


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami