prodcutny

Isolasi Gaun

  • Disposable isolation clothing

    Pakean papisah

    Bahan: lawon non anyaman Spesifikasina: 30g-65g Gaya: tutup panutup Prosés: ngaput atanapi prosés panyegelan panas ultrasonik Umur rak: 2 taun Khasiat Produk: panggunaan pelindung di lembaga médis Lingkup aplikasi: rumah sakit, kageulisan, pencegahan wabah, pamariksaan kualitas, kimia industri, jsb Warna: biru, konéng, bodas, jsb Panyimpenan: garing, lampu katutup sareng panerapan panyimpenan panas pangenalan Produk Éta didamel tina kulit ramah non-anyaman polipropilén, anu parantos diuji pikeun cilaka ...