prodcutny

pakean pelindung disposable, non steril

pakean pelindung disposable, non steril

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Modél: hiji sapotong tiung tanpa panutup sapatu

Spésifikasi: s, m, l, XL, XXL, XXXL

Anggo obyék:

Hal ieu dianggo ku staf médis di lembaga médis pikeun nyegah panularan virus ti pasién ka staf médis kalayan hawa atanapi cair.

Kinerja produk sareng komposisi struktur:

Produk ieu utamina diwangun ku hooded top, calana panjang, strip karét sareng logo kerah deui. Utamana didamel tina lawon serat poliétilén kapadetan tinggi, anu didamel tina struktur Hood sapotong sareng disegel ku karét karét.

padika panggunaan:

1. Mangga pilih sareng pastikeun modél panyalindungan sateuacan dianggo.

2. Pakean pelindung anu cocog pikeun ukuran anjeun kedah dipilih numutkeun inohong anjeun.

3. Pakéan baju pelindung pikeun mastikeun penjaga lawang ditutup dina kaayaan anu saé. Punten mutuskeun naha nganggo

alat pelindung séjén sakumaha diperlukeun. Upami raray, pigeulang leungeun / suku sareng bukaan anu sanésna disegel ku pita, pangaruh panyalindunganna bakal langkung saé.

Pancegahan, peringatan sareng eusi sugesti:

1. Mangga baca manual sacara saksama sateuacan dianggo.

2. Sateuacan digunakeun, punten ketat nuturkeun panggunaan sareng nganggo larangan pakean pelindung médis karét tinggi poliétilén serat karét strip karét. Pangguna kedah nangtoskeun naha produk éta cocog pikeun acara khusus ku nyalira. Upami waktos panggunaan ngalangkungan panggunaan sareng panggunaan larangan produk, kami henteu ngajamin nanaon pikeun ieu, atanapi henteu nanggungjawabkeun tanggung jawab anu aya hubunganana sareng ieu.

3. Mangga nyingkahan sinar panonpoé langsung.

4. produk ieu dilebur dina 135 ℃, punten ngajauhan tina sumber panas sareng seuneu kabuka nalika nganggo.

5. Produk ieu tiasa dianggo. Punten cekelkeun éta sesuai sareng persyaratan peraturan pencegahan biosafety saatos dianggo.

6. Dilarang pikeun anu alérgi kana lawon poliétilén.

7. Produk ieu mangrupikeun paket anu disterilkeun. Upami bungkus na rusak, punten henteu nganggo. Sateuacan nganggo, mangga parios pakean pelindungna sacara visual. Upami aya karusakan, perubahan warna, polusi sareng kaayaan anu sanés, punten henteu nganggo.

8. produk moal dianggo saluareun periode validitas.

Tanggal efektif: ngan ukur dianggo nalika jaman darurat wabah

Tanggal produksi / angkatan No.: tingali labél

Panyimpenan sareng kaayaan transportasi: punten nyingkahan sinar panonpoé langsung sareng simpen dina suhu kamar di tempat anu tiis sareng garing.

Katerangan labél, tanda, simbol, singgetan, jsb

sdv

Ngaran pendaptaran / pabrikan: Nanchang Jingzhao Medical Technology Co., Ltd.

Adress: No.318, Gong Ye 1LU (Kidul), Kawasan Pangembangan Ékonomi Xiaolan, Nanchang, JiangXi, Cina.

Tel : + 86-791-85761682


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami