prodcutny

Pakéan bedah non anyaman

Pakéan bedah non anyaman

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bahan: lawon non anyaman

Spésifikasi: 30g-65g

Gaya: leungeun baju pondok sareng calana panjang

Prosésna: prosés ngaput atanapi panas ultrasonik

Umur rak: 2 taun

Khasiat produk: panggunaan pelindung di lembaga médis

Wengkuan aplikasi: rumah sakit, kageulisan, pencegahan wabah, pamariksaan kualitas, industri kimia, jsb

Warna: biru, koneng, bodas, jsb

Panyimpenan: garing, lampu katutup sareng panyimpenan buktina panas

Bubuka produk

Éta tina polipropilén sanés kulit anu ramah, anu parantos diuji pikeun zat anu ngabahayakeun. Éta tina karét latex gratis kalayan desain agrégasi tinggi. Sadaya bahan diuji pikeun mastikeun yén kualitas sareng hukum kinerja anu luhur langkung saé tibatan sarat pangaturan. Pakean bedah tiasa nutupan kalapa sareng papakean pikeun ngawangun halangan fisik pikeun panyebaran mikroorganisme sareng zat-zat sanés. Hal ieu seueur dianggo di rumah sakit, kosmétologi, pencegahan wabah, pamariksaan kualitas, industri kimia, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori