prodcutny

Pakai Topeng Médis Pakai

Pakai Topeng Médis Pakai

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ukuran produk: 17.5cm x 9,5cm

Tés: Mumpuni

Kinerja produk: BFE95%

Bahan baku: Lapisan jero sareng luar nyaéta Ndi-Kain anyaman, sareng lapisan tengahna nyaéta Lebur-Tiup Nasup anyaman.

Patuh kana standar EN14683 (Jenis 1) sareng FDA

Validitas: 2 taun

Aplikasi:

Topéng didesain janten caket kana jambatan irung sareng nutupan gado kanggo ningkatkeun panyalindungan. Topéng diwangun ku 3 lapisan ipis serat anu ngamungkinkeun ngambekan normal. Topéng bedah dimaksudkeun pikeun ngabantosan titisan ageung-partikel, percikan, panyemprot, atanapi percikan anu tiasa ngandung virus sareng baktéri, ngajauhkeun tina ngahontal biwir sareng irung. Produkna saluyu sareng standar EN14683 (Jenis 1) sareng FDA

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami