prodcutny

Tutup médis anu tiasa dianggo

Tutup médis anu tiasa dianggo

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bahan: polipropilén, lawon non-anyaman

Umur rak: 2 taun

Khasiat produk: panggunaan pelindung di lembaga médis

Warna: biru, bodas

Bubuka produk

Éta tina polipropilén sanés kulit anu ramah, anu parantos diuji pikeun zat anu ngabahayakeun. Éta tina karét latex gratis kalayan desain agrégasi tinggi. Sadaya bahan diuji pikeun mastikeun yén kualitas sareng hukum kinerja anu luhur langkung saé tibatan sarat pangaturan. Ukuran ieu nyegah rupa-rupa réaksi alérgi sareng mastikeun kanyamanan maksimum. Paking aya dina kotak paking praktis sareng tiasa digabungkeun sareng témbok Dach dipasang sub packer. Hal ieu seueur dianggo di rumah sakit, industri pangan sareng industri farmasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori