prodcutny

Tutup sapatu debu-buktina tiasa dianggo

Tutup sapatu debu-buktina tiasa dianggo

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bahan: lawon non anyaman

Ukuran: 15x40cm (disesuaikan)

Prosésna: prosés ngaput atanapi panas ultrasonik

Umur rak: 2 taun

Khasiat produk: jaga lantai jero rohangan tetep bersih sareng bersih

Wengkuan aplikasi: industri pangan, industri perlindungan lingkungan, bengkel pemurnian, hotel, hotel, jsb

Warna: Biru

Panyimpenan: garing, lampu katutup sareng panyimpenan buktina panas

Bubuka produk

Éta tina polipropilén sanés kulit anu ramah, anu parantos diuji pikeun zat anu ngabahayakeun. Éta tina karét latex gratis kalayan desain agrégasi tinggi. Sadaya bahan diuji pikeun mastikeun yén kualitas sareng hukum kinerja anu luhur langkung saé tibatan sarat pangaturan. Desain seragam, elastis sareng fleksibel, gampang dianggo. Bahan lawon anu henteu dianyam henteu gampang diruksak. Hal ieu digunakeun dina industri pangan, industri perlindungan lingkungan, bengkel pemurnian, hotél, sareng sajabana pikeun mastikeun lantai jero rohangan anu bersih sareng bersih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami