prodcutny

Taros Kami

Nanchang Jingzhao Médis Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

No.318, Gong Ye 1LU (Kidul), Kawasan Pangembangan Ékonomi Xiaolan, Nanchang, JiangXi, Cina.

Telepon

Jualan: + 86-791-85761682

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami