prodcutny

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Nanchang Jingzhao Médis Téhnologi Co., Ltd. perenahna di Zona Pengembangan ékonomi sareng Téknologi Xiaolan, Kota Nanchang, Propinsi Jiangxi. Éta utamina ngahasilkeun papakéan isolasi, papakéan pelindung, baju operasi sareng panutup sapatu sareng produk pelindung anu sanés. Éta mangrupikeun perusahaan daptar bodas di Kementerian Perdagangan Cina.

Dina awal taun, médis Jingzhao ngenalkeun sababaraha garis produksi lawon non-anyaman canggih, kaasup lawon non-anyaman, lawon non-anyaman résistansi kuat (SMMs), Spunlaced komposit non-anyaman lawon (SMS), dilapis non -lawon tenun (palapis PP atanapi PE). Perusahaan parantos netepkeun sistem manajemen kualitas "munggaran numutkeun ka ISO 9001/85" sepanjang waktos. Salaku tambahan, éta ngagaduhan seueur luas lokakarya pemurnian tingkat 100000 saluyu sareng standar GMP alat médis, dilengkepan peralatan eksperimen sareng pamariksaan lengkep, sareng langkung ti 100 téknisi propésional komitmen ka R&D, desain sareng produksi non produk-tenun, sareng ngiringan produk perlindungan lingkungan nasional produksi lawon non-anyaman sareng industri pengolahan anu jero.

Perusahaan ngadopsi alat produksi canggih sareng instrumen eksperimen di bumi sareng luar negeri, ngalaksanakeun operasi prosés modéren sareng prosés deteksi anu sampurna sareng metode. Sadaya produk parantos lulus standar nasional sareng internasional sapertos en iso13938-1: 1999 sareng ANSI / AAMI pb70, sareng seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos perawatan médis, pakean sareng kaséhatan pribadi.

Jasa Perusahaan

Kami produsén anu kuat kalayan pangalaman anu euyeub dina desain sareng pembuatan produk anu henteu dianyam.

● Pangalaman anu euyeub dina jasa OEM

● Sampel gratis sayogi

● Narima pesenan alit atanapi jasa khusus

● Narima L / C, transfer telegraf, urutan mayar, jst

● Nyayogikeun jasa FOB, CNF, CIF, EXW, LDB

● harga kalapa

● Kapasitas produksi bulanan 5-10 juta unit

● Tepat waktos

● Nampi pamariksaan produk ti pihak katilu, sertifikasi tés sareng sadaya indikator mumpuni

● jasa ékspor Profesional, dokumén, clearance bea cukai, integrasi pengiriman

Taros Kami

Kami ngalaksanakeun bisnis produk pelindung non-anyaman di seluruh dunya, sareng parantos ngahontal impor sareng kinerja ékspor anu saé. Produk diékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés. Perusahaan ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah. Ti saprak didirikeun, Nanchang Jingzhao Médis Téhnologi Co., Ltd. parantos dikenal ku industri pikeun integritas, kakuatan sareng kualitas produk na. Ngabagéakeun babaturan ti sagala rupa lapisan masarakat pikeun nganjang, ngabimbing sareng negosiasi bisnis.

Alamat: No.318, Gong Ye 1Road, Kawasan Pembangunan Ékonomi Xiaolan, Nanchang, Jiangxi, Cina

Telepon: + 86-791-85761682

E-mail: jingzhao@liworld.cn