jz1
jz2
jz3

sertipikat

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • jty (1)
  • jty (2)
  • t
  • kykuy (3)
  • kykuy (4)
  • kykuy (5)
  • kykuy (6)
  • kyu (1)
  • kyu (2)
  • aa19fa5e
  • e684f356
  • f8740b80
  • 15e254e2
  • e684f356
  • Who we are

    Saha urang

    Kami produsén anu kuat kalayan pangalaman anu euyeub dina desain sareng pembuatan produk anu henteu dianyam.

  • Our business

    Usaha urang

    Éta utamina ngahasilkeun papakéan isolasi, papakéan pelindung, baju operasi sareng panutup sapatu sareng produk pelindung anu sanés.

  • Our strategy

    Strategi urang

    Ti saprak didirikeun, Nanchang Jingzhao Médis Téhnologi Co., Ltd. parantos dikenal ku industri pikeun integritas, kakuatan sareng kualitas produk na.

tentang Kami

WechatIMG6

Nanchang Jingzhao Médis Téhnologi Co., Ltd. perenahna di Zona Pangwangunan ékonomi sareng Téknologi Xiaolan, Kota Nanchang, Propinsi Jiangxi. Éta utamina ngahasilkeun papakéan isolasi, papakéan pelindung, baju operasi sareng panutup sapatu sareng produk pelindung anu sanés. Éta mangrupikeun perusahaan daptar bodas di Kementerian Perdagangan Cina.

Dina awal taun, médis Jingzhao ngenalkeun sababaraha garis produksi lawon non-anyaman canggih, kaasup lawon non-anyaman, lawon non-anyaman résistansi kuat (SMMs), Spunlaced komposit non-anyaman lawon (SMS), dilapis non -lawon tenun (palapis PP atanapi PE). Perusahaan parantos netepkeun sistem manajemen kualitas "munggaran numutkeun ka ISO 9001/85" sepanjang waktos. Salaku tambahan, éta ngagaduhan seueur luas lokakarya pemurnian tingkat 100000 saluyu sareng standar GMP alat médis, dilengkepan peralatan eksperimen sareng pamariksaan lengkep, sareng langkung ti 100 téknisi propésional komitmen ka R&D, desain sareng produksi non produk-tenun, sareng ngiringan produk perlindungan lingkungan nasional produksi lawon non-anyaman sareng industri pengolahan anu jero.

Perusahaan ngadopsi alat produksi canggih sareng instrumen eksperimen di bumi sareng luar negeri, ngalaksanakeun operasi prosés modéren sareng prosés deteksi anu sampurna sareng metode. Sadaya produk parantos lulus standar nasional sareng internasional sapertos en iso13938-1: 1999 sareng ANSI / AAMI pb70, sareng seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos perawatan médis, pakean sareng kaséhatan pribadi.

tingali langkung